La nova comissaria de la Policia Local de Valls s’ubicarà en una de les entrades a la ciutat, ben comunicada i a tocar del centre històric. L’entorn de la carretera de Tarragona i Portal Nou podria ser una de les opcions més viables, tot i que el consistori no definirà l’emplaçament fins a finals d’any. Actualment la plantilla del cos compta amb 31 agents i es troba en un espai petit i antiquat. L’actual comissaria passaria a ser un punt d’atenció al ciutadà quan estigui llest el nou equipament.

PUBLICITAT

Comencen les obres de millora i asfaltatge de diferents carrers de valls. Els treballs s’iniciaran al carrer Creu de Cames, que romandrà tancat mentre es realitzin les obres. Dilluns dia 2 es faran treballs d’asfaltatge al carrer Pere Català Pic. En concret, durant aquest 2019 s’asfaltaran un total de 14.000 m2 en 14 carrers de la ciutat, amb una inversió de 286.000 euros.

Seguim parlant d’obres, ara des del pavelló Joana Ballart i es que s’està enllestint la col·locació del parquet de la pista de basquet. Es preveu que estigui llest el 14 de setembre, per començar la temporada del Club Bàsquet Valls. En total es col·locaran 924 m² de fusta, provinent de Suècia. El cost de l’obra ascendeix els 90.000 euros.

Valls celebrarà l’11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya  amb el cant dels Segadors i l’actuació castellera. Els actes s’iniciaran a les 8 del vespre amb l’entrada a la Plaça del Blat de les dues colles vallenques i tot seguit es farà el sorteig de l’ordre d’actuació. Les colles aixequen simultàniament dos pilars de cinc i a dos quarts de nou s’iniciarà l’actuació castellera, amb tres rondes de castells més una de pilars.

El proper mes d’octubre torna Peter Pan, del grup del teatre principal de valls, després de l’èxit de les ultimes representacions. Una nova oportunitat per viatjar fins al País de Mai Més, els dies 11, 12 i 13 d’octubre. les entrades es posaran a la venda el proper 25 de setembre.

I pel que fa a solidaritat, el primer dimarts de cada mes es pot donar sang al pius hospital de valls. La propera cita doncs, serà el 3 de setembre, de 10 del mati a 14hores del migdia.

PUBLICITAT