El Centre Cívic de Valls inicia el curs 2019/2020 amb més de mig centenar de propostes d’activitats, entre cursos, tallers, xerrades i espectacles infantils, que sumen més de 600 hores totals de programació per a diversos públics, des d’infants fins a gent gran. Els majors de 64 anys ja poden inscriure’s, a les activitats que desitgin, al mateix Centre Cívic. Per a la resta de propostes, el període d’inscripció comença el 16 de setembre i s’allargarà fins a exhaurir places. Les activitats s’iniciaran el dia 16 per a la gent gran, i el 23 per a la resta.

PUBLICITAT

Entre les novetats destaquen el curs de lettering, el de conversa en anglès i l’Espai de jocs. A més, s’amplien les activitats de l’Escola de pares i mares, amb noves propostes de tallers i xerrades. D’altra banda, la programació d’aquest trimestre ofereix una nova edició de Cuina Rebel i del cicle De l’Hort a la Taula. Finalment, dins de la programació infantil s’inclou un espectacle per la castanyada, el 31 d’octubre, i una nova edició de la popular cagada del Tió, que se celebrarà els dies 20 i 21 de desembre. La regidora d’Acció Cívica i Joventut, Laia Castells, ha destacat que “la majoria de les activitats que ofereix el Centre Cívic les realitzen persones i entitats de la ciutat i de la comarca, amb l’objectiu de potenciar i posar en valor les persones i propostes del territori”.

Amb la voluntat de fer accessibles les xerrades, els tallers i els espectacles infantils, més de la meitat de les activitats programades són gratuïtes. També hi ha descomptes, principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica. D’altra banda, per als col·lectius de gent gran i per al jovent es mantenen els preus reduïts en les activitats de pagament.

La programació del Centre Cívic i els fulls d’inscripció es poden consultar i descarregar des de la pàgina web de l’Ajuntament. També s’han distribuït programes impresos a diversos equipaments municipals.

PUBLICITAT