Les inclemències meteorològiques van entorpir el desenvolupament de l’actuació castellera de la vigília de la Diada Nacional vallenca que es va celebrar dimarts a la plaça del Blat.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va sortir únicament amb el 3de9 descarregat. Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls es va anotar el 2de8 i el 5de8 carregat. En el moment que la Colla Vella es disposava a preparar el 4de9, el gestor cultural de l’Ajuntament, Jordi Bertran, va mantenir una reunió amb les respectives colles i després de valorar la situació es va acordar la suspensió de la jornada.

Prèviament, les colles havien alçat un pilar de 5 simultani amb les enxanetes mostrant les estelades. A més, a la mateixa plaça del Blat, també es va fer la interpretació de l’himne dels Segadors.

PUBLICITAT