La UE Valls i l’Atlètic Valls afronten aquest cap de setmana la segona jornada oficial de les seves respectives competicions

PUBLICITAT

A Primera Catalana, la UE Valls rebrà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, a l’estadi del Vilar, al Catllar, un dels altres representants de la demarcació a la categoria. Després de l’empat diumenge passat al camp del Viladecans, l’equip que dirigeix Joan Antoni Pallarès vol oferir una bona imatge davant dels seus aficionats i si pot ser sumar els primers tres punts de la temporada.

Al grup 3 de Tercera Catalana, dissabte, a les quatre de la tarda, l’Atlètic Valls visitarà el camp de l’Altafulla. Després de golejar el Sant Jaume dels Domenys en la primera jornada, el conjunt de la capital de l’Alt Camp es vol embutxacar la segona victòria de la temporada contra un rival que també va aconseguir sumar els tres punts la setmana passada.

I acabem amb un apunt de bàsquet. El CB Valls continua en període de pretemporada abans de la primera jornada de la Lliga EBA prevista pel 22 de setembre. De moment, els vallencs es van imposar dimarts 65-66 al pavelló del Serrallo contra el CBT en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA. Dissabte, al pavelló Xavi Tondo i Volpini, es disputarà el tercer partit de la sèrie que decidirà quin equip passarà a disputar la segona ronda de la competició.

PUBLICITAT