Després de la Diada Nacional de Catalunya, les dues colles vallenques continuen amb el transcurs de la temporada castellera 2019.

PUBLICITAT

Dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Pou d’Altafulla, la Colla Joves Xiquets de Valls actuarà amb motiu de la festa major petita d’aquest municipi del Baix Gaià. Els del carrer d’en Gassó es volen refer de la caiguda del 5de8 de dimarts i volen oferir, com a mínim, un castell de 9 a la diada altafullenca. La Joves actuarà acompanyada dels Minyons de Terrassa i la colla local, els Castellers d’Altafulla.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls participarà diumenge, a les dotze del migdia, a la plaça de la Font de Tarragona, en la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla. A falta de l’últim assaig, els del Portal Nou hi volen portar el 2de8 sense folre, el 4de9 sense folre, el 5de9 i el pilar de 6. L’actuació tarragonina també comptarà amb els Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT