El Joana Ballart ja compta amb el nou parquet de la seva pista central. Les obres es van iniciar a finals del passat mes de juliol, i s’han enllestit completament just abans de l’inici de les competicions. Aquest dijous, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha visitat l’equipament acompanyada pel president executiu del Club Bàsquet Valls, Magí Mallorquí, pel president del Patronat Municipal d’Esports, Enric Garcia, i el regidor responsable d’equipaments municipals, Xavier Salat.

PUBLICITAT

Els treballs han comportat una inversió de 90.000 euros i han suposat la substitució completa del parquet, que ja tenia més de 15 anys i presentava deficiències importants per a la pràctica de l’esport. Aprofitant el canvi, s’han senyalitzat les zones de joc per a bàsquet, handbol i futbol sala.El nou parquet se suma a les inversions de millora efectuades el 2018 en seguretat i tancaments.

D’altra banda, continuen les obres a la nova pista del Vilar que, amb una inversió de 331.000 euros, se situarà a l’espai que ocupava l’antiga piscina del Vilar. Aquesta nova pista estarà adaptada per a la pràctica del futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. El projecte també contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques. Es preveu que les obres a la nova pista finalitzin a mitjans d’octubre.

PUBLICITAT