Fem un repàs als temes més destacats d’avui divendres, 20 de setembre. Comencem dient que la Cambra de Comerç i Indústria de Valls organitza, els dies 25 i 26 de Setembre, una Missió Comercial Inversa de vi i cava a Valls, amb la presencia d’empreses importadores d’Alemanya i Països Baixos, que es reuniran amb cellers catalans amb l’objectiu de poder tancar acords de compravenda. Unes dotze empreses provinents de tots els indrets de Catalunya participaran en aquesta acció comercial, que tindrà lloc al restaurant.

PUBLICITAT

El projecte en fase de desenvolupament del Portal de Dades Obertes de l’Ajuntament de Valls podria publicar-se aquest mes d’octubre. El projecte, que s’impulsa des de la regidoria de Transparència, OAC i TIC, es troba en una fase molt avançada. La novetat del projecte d’aquest portal és la publicació de recursos i informació en una Xarxa Blockchain, una base de dades que té la particularitat que està dissenyada expressament per evitar-ne la seva modificació un cop ha estat publicada. El Cap de Sistemes d’Informació i Comunicacions de l’Ajuntament, Ricardo González, va presentar el projecte la setmana passada al Congrés de Govern Digital de Barcelona, un fòrum que és considerat l’aparador dels projectes digitals del sector públic català i que va reunir  1.400 participants i 150 ponents.

A la venda l’abonament de tardor dels teatres de valls. Shirley Valentine, Vaselina i La tendresa, són els tres espectacles de l’abonament de teatres del Centre Cultural. La venda online d’entrades es realitza a través de la plataforma web d’Eventbrite. Però també es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal. A partir del dimecres, 25 de setembre, a les 10 hores, es podran adquirir les entrades de tots els espectacles de la programació de tardor.

El primer Vallspiula de la sisena temporada compartirà taula amb en Jordi Muñoz, politòleg i investigador en ciència política de la Universitat de Barcelona. La cita serà dijous vinent, 26 de setembre, a dos quarts de nou del vespre, al restaurant Portal 22

I en esports, l’atleta vallenca Marta Galimany farà el seu debut mundialista participant al campionat del mon de marató que se celebrarà a Doha, entre el 27 de setembre i el 6 d’octubre. Així ho ha fet oficial la Real Federació Espanyola d’Atletisme que inclou Galimany com a representant espanyola de les proves de marató. Galimany arriba a aquesta cita com a líder espanyola de l’any en Marató gràcies al temps aconseguit a la Marató de Rotterdam, el passat 7 d’abril, on va obtenir la seva nova millor marca personal.

PUBLICITAT