L’Ajuntament de Valls i l’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera amplien les polítiques actives d’ocupació amb finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya. En concret, es preveu que en els propers mesos s’activi la contractació de 55 persones en aquests programes.

PUBLICITAT

Aquest conjunt d’accions programades per als anys 2019 i 2020, amb una subvenció sol·licitada al SOC de 937.000 euros, estaran adreçats a col·lectius més vulnerables i amb més dificultats per trobar feina. Així, s’ha sol·licitat al SOC la contractació de 21 persones, a través del Pla d’Ocupació Treball i Formació. També s’ha previst la contractació de 10 persones mitjançant el Programa Enfeina’t, en aquest cas un pla dirigit a aturats de llarga durada. A la vegada, amb la sol·licitud al SOC s’inclou la contractació de 9 joves en els anomenats Plans de Garantia Juvenil, una línia de formació en pràctiques per facilitar l’accés dels joves al mercat de treball. Enguany també se sol·licita finançament per al programa Treball als Barris que suposarà la contractació d’ 11 aturats residents al Centre Històric. Per últim es preveu també la contractació de 4 Agents d’Ocupació Local. El conjunt d’aquestes contractacions permetran ampliar diferents serveis municipals de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms. L’alcaldessa de Valls Dolors Farré ha volgut agrair a Vallsgenera i al SOC la tasca que fan per ajudar a reduir l’atur a la ciutat.

Farré també ha desvetllat que el consistori està treballant en uns plans d’ocupació propis. Tot per aconseguir incorporar al treball els grups més vulnerables.

PUBLICITAT