La Cambra de Comerç i Indústria de Valls organitza una Missió Comercial Inversa de vi i cava, els dies 25 i 26 de Setembre. L’esdeveniment comptarà amb la presència d’empreses importadores d’Alemanya i Països Baixos, que es reuniran durant dos dies amb cellers catalans amb la finalitat de poder tancar acords de compravenda.  El president de la Cambra de Comerç, Josep Maria Rovira, asegura que aquesta iniciativa és una feina molt important que realitza la cambra i que a més és pionera dins del pla d’acció internacional, el PAI.

PUBLICITAT

Aquestes missions comercials inverses s’organitzen a Valls des del 2013 amb un resultat molt satisfactori per als cellers catalans. A l’àrea de la Cambra de Comerç hi ha més de dues-centes empreses que exporten. Així ens ho destaca el Sergi Mestres, responsable del departament internacional de la Cambra

Una dotzena d’empreses provinents d’arreu de Catalunya, tres del territori de l’Alt Camp, participaran en aquesta acció comercial, que té lloc al restaurant Casa Fèlix de Valls. Les reunions es fan al matí i les tardes es dediquen a realitzar visites a les empreses.

PUBLICITAT