La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Valls, Cristina Laíz, ha presentat una iniciativa per habilitar el solar de la carretera del Pla com a pàrquing públic mentre durin les obres de remodelació del passeig dels Caputxins. Laíz ha recordat que “amb les obres, han desaparegut gairebé 130 places d’aparcament al passeig dels Caputxins, al carrer Sant Magí i al carrer Francesc Rodon” i que “el solar, que pertany a una promotora privada, seria una solució a curt termini perquè ja va ser utilitzat com a aparcament públic prèviament”.

PUBLICITAT

Tanmateix, la portaveu municipal de la formació taronja a Valls ha registrat una segona iniciativa per debatre en el ple que se celebrarà dilluns que té com a objectiu “habilitar deixalleries mòbils als barris de Valls per tal d’augmentar la taxa de reciclatge de la ciutat”, ja que “Valls es troba entre els 104 municipis tarragonins que no compleixen amb els objectius marcats per la Unió Europea perquè només s’hi recicla un 40,41% dels residus davant del 50% que marca la UE”.

PUBLICITAT