La UE Valls juga aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra el Mollerussa. El conjunt que entrena Joan Antoni Pallarès ocupa la quinzena posició de la taula amb dos punts.

PUBLICITAT

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls es desplaçarà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, per jugar contra l’Alcover. L’equip que dirigeix Sergi Ferrer és co-líder de la competició juntament amb el Torreforta amb un total de 9 punts.

En bàsquet, a la lliga EBA, el CB Valls Nutrion s’enfrontarà dissabte, a les sis de la tarda, al Joana Ballart contra l’Olivar. Després de vèncer en la primera jornada davant del Sants, els vallencs volen sumar la primera victòria del curs a casa.

I en bàsquet femení, el CB Valls Lear s’estrena a Copa Catalunya aquest pròxim dissabte, a les sis de la tarda, a la pista del Joviat.

PUBLICITAT