El ple ordinari de l’Ajuntament de Valls que va tenir lloc ahir dilluns, 30 de setembre, va aprovar els membres de l’Ajuntament per formar part del Patronat de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard. D’entre altres coses, el ple també ha servit per aprovar la moció sobre la Declaració d’emergència climàtica i la moció de suport a les empresonades del 23S. Es van aprovar altres mocions com la presentada per JxV i ERC per a la retirada de la vigilància policial als jutjats i la moció contra el tall de subministrament elèctric a les famílies amb deute per part d’Endesa.

PUBLICITAT

D’altra banda, el ple va rebutjar dues mocions presentades per ciutadans, la referent a millorar el sistema de reciclatge i la d’habilitar un aparcament provisional en un solar de la carretera del Pla de Santa Maria. La sessió plenària també va tombar la moció de la CUP contra la Llei Aragonès.

Destacar també que una vintena de treballadors i treballadores del Pius Hospital de Valls van assistir a la sessió i van desplegar pancartes demanant la dimissió del comitè directiu.

PUBLICITAT