Valls recorda el segon aniversari de l’1 d’octubre amb la lectura d’un manifest. Un manifest que s’ha llegit a dos quarts d’11 del matí davant les portes del consistori, de la mà de l’alcaldessa Dolors Farré i els regidors municipals. D’aquesta manera s’ha volgut reivindicar aquesta data com a expressió democràtica de la legítima aspiració del poble de Catalunya a decidir el seu futur. Molts han estat els ciutadans que s’han apropat a escoltar-lo i donar suport a la llibertat d’expressió. D’aquesta manera el municipi vallenc s’ha sumat a un acte polític que també s’ha dut a terme a altres municipis catalans com Reus, Salou, l’Espluga de Francolí o Alcover, entre d’altres.

PUBLICITAT

D’altra banda, l’ANC també ha convocat mobilitzacions i marxa de torxes sota el lema “Acabem el que vam començar. Guanyem la independència”, arreu del territori.

PUBLICITAT