Els equips esportius de casa nostra preparen un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Al grup 2 de Primera Catalana de futbol, la UE Valls buscarà la primera victòria de la temporada aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, al camp de l’Almacelles. Després de quatre jornades, el conjunt que dirigeix Joan Antoni Pallarès ocupa posició de descens i necessita sumar els tres punts per allunyar-se de la zona perillosa.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls s’enfrontarà dissabte, a un quart de set de la tarda, al Vilar, contra la Joventut Bisbalenca. L’equip entrenat per Sergi Ferré ha sumat 12 punts dels 12 possibles en aquesta lliga i es marca  la fita de mantenir-se com a líder de la taula classificatòria una jornada més.

A la lliga EBA, el CB Valls Nutrion visitarà diumenge, a partir de les sis de la tarda, la pista del Salou. Després de la disputa de dues jornades, el conjunt de la capital de l’Alt Camp és segon a la classificació empatat a dues victòries amb el CBT.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear espera poder sumar el primer triomf de la temporada aquest diumenge al Joana Ballart, a partir de dos quarts d’una del migdia, davant del Viladecans. Recordem que les jugadores de Benet Ibáñez van caure en la primera jornada de lliga contra el Joviat.

PUBLICITAT