L’octubre comença amb plats forts per les dues colles vallenques.

PUBLICITAT

Dissabte, la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuarà, a partir de les cinc de la tarda, a la 14a diada del Mercadal de Reus. A falta de l’últim assaig, els de la camisa rosada buscaran el primer 3de10 de la temporada. També es podrien plantejar el 5de9 i un castell sense folre. A la ronda de pilars, caldrà veure si opten per un pilar de mèrit.

L’actuació reusenca també comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró i la colla local, els Xiquets de Reus.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls actuarà diumenge, a partir de les dotze del migdia, a la plaça Lluís Companys de Salt, amb motiu de la diada dels Marrecs. Els de la camisa vermella es volen plantejar, com a mínim, un castell de 9 pisos i estructures de la gamma alta de 8.

A més de Joves i Marrecs, l’actuació també comptarà amb la participació dels Castellers del Poble Sec.

PUBLICITAT