Es torna a endarrerir la licitació del museu casteller. Al juny, el concurs públic per a l’adjudicació d’aquest servei va quedar desert i l’Ajuntament de Valls encara no ha publicat la data prevista per a una nova licitació. El nou escenari podria veure’s afectat a causa del pressupost municipal ja que el motiu principal de la renúncia de les empreses interessades va ser la falta de viabilitat econòmica. La concessió preveu externalitzar la gestió del futur Museu durant un període de deu anys per import de poc més de 7 milions d’euros

PUBLICITAT

Valls aprova adjudicar el contracte de la segona fase de les obres d’asfaltatge del C/Licoristes per un import de 99.752 euros. Es tracta de pavimentar una de les vies principals del Polígon Industrial per tal de completar la totalitat del carrer, després que el passat mes de febrer s’asfaltés la meitat de la via. L’any passat, l’Ajuntament ja va pavimentar el carrer Artesans, una altra de les principals vies del Polígon Industrial.

L’alcaldessa de Valls s’ha reunit aquesta setmana amb les associacions de veïns de valls i també amb els responsables del cos de Bombers. El consistori subvenciona anualment a les associacions de veïns amb 27.000 euros en base a les activitats que organitzen. Pel que fa al cos de bombers dimecres es va realitzar una trobada de presentació dels serveis del cos en la que hi van participar l’alcaldessa, el regidor de seguretat ciutadana i els agents implicats.

La Junta de Govern suspèn de llicències els clubs socials de consumidors de cànnabis. La finalitat és estudiar les condicions urbanístiques i administratives relacionades amb aquest tipus d’activitats i determinar si aquesta regulació s’ha de dur a terme mitjançant planejament o bé sobre una ordenança específica. La suspensió és per un període d’un any, encara que pot arribar a ser de més de dos anys.

L’Ajuntament de Valls vol redactar un estudi tècnic per a la definició dels escenaris de futur dels serveis de recollida de residus i neteja viària. L’estudi, a més d’analitzar les característiques i funcionament actuals dels serveis, haurà d’establir les noves necessitats en matèria de recollida de residus i neteja.

PUBLICITAT