Aquest dissabte Griffith Foods obrirà la seva planta del polígon industrial de valls a treballadors i familiars per elaborar 3.600 kg de sopa que es repartirà a Creu Roja, Egueiro, Càritas, La Taulada i el Banc dels Aliments. La intenció és fer-la arribar a persones i famílies en situació de vulnerabilitat. Seran unes 200 persones les que ajudaran a realitzar els milers de racions, en una jornada que s’iniciarà a dos quarts de 10 del matí i fins a la 1 del migdia. Des de la regidoria d’Acció comunitària de l’Ajuntament de Valls estan satisfets de que tant entitats com l’empresa nordamericana vetllin per la vessant més social. Ens ho comenta Jordi Cartanyà.

PUBLICITAT

Des de Griffith Foods s’ha volgut agrair a l’ajuntament i a les entitats l’impuls que es dóna a la iniciativa per a que arribi a la gent més necessitada. Ens ho explica Quim Prats, Factory Manager de l’empresa

La multinacionsl celebra anualment aquesta jornada solidària i enguany coincideix amb la celebració del seu centenari. Es per això que s’ha programat una visita guiada a les instal·lacions, activitats infantils i un dinar. La companyia va inaugurar la seva planta a la capital de l’Alt camp el maig de l’any passat per ampliar la seva capacitat de fabricació i instal·lar-hi un centre de desenvolupament culinari per ampliar el ventall de productes alimentaris.

PUBLICITAT