Derrota de la UE Valls per 2-1 al camp de l’Almacelles. L’equip blanc-i-vermell acaba la jornada 5 del campionat de lliga en posició de descens amb tres empats i dues derrotes i encara no coneix el que és la victòria a Primera Catalana.

PUBLICITAT

En canvi, al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls també va caure a casa per 0-1 davant de la Joventut Bisbalenca. La derrota fa que l’equip de Sergi Ferré perdi la imbatibilitat després de quatre victòries consecutives.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion després de sumar dos triomfs seguits en les dues primeres jornades va caure diumenge 82-61 a la pista del Salou. Aquesta desfeta fa que l’equip vallenc ocupi la cinquena posició de la taula classificatòria.

I a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear també va perdre 57-70 contra el Viladecans en l’estrena a casa. Després d’aquesta jornada, les jugadores que dirigeix Benet Ibáñez ocupen el darrer lloc de la classificació.

PUBLICITAT