Santa Úrsula s’acosta i les dues colles vallenques enfilen el tram final de la temporada.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls actua dissabte, a les sis de la tarda, al Pla de la Seu de Tarragona, amb motiu de la diada de final de temporada dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Els de la camisa rosada es podrien plantejar algun castell de gamma extra en el que serà la seva darrera aparició abans de la cita del 27 d’octubre a la plaça del Blat. A banda de vallencs i tarragonins, la diada també comptarà amb els Castellers de Sant Cugat.

La Colla Joves Xiquets de Valls té doble compromís. Dissabte, a les dotze del migdia, les noies de la colla, prendran part a la diada de dones de Bellprat que porta el nom de Memorial Nativitat Yarza. Els del carrer d’en Gassó compartiran plaça amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Mollet.

L’endemà, la Joves actuarà, a la una del migdia, a la plaça Vella del Vendrell, amb motiu de la diada de la Fira de Santa Teresa. A falta de l’assaig de divendres, els diables vermells podrien provar el 2de8 net i el pilar de 8. L’actuació vendrellenca també comptarà amb la colla local i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT