Un cap de setmana més, els equips de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls s’enfronta aquest diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, al Vilar, contra el Santboià. Després de cinc jornades, el conjunt que dirigeix Joan Antoni Pallarès, que ocupa posició de descens, buscarà el primer triomf de la temporada per sortir de la zona perillosa.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita dissabte, a les cinc de la tarda, el camp del Llorenç. Després de perdre el cap de setmana passat contra la Joventut Bisbalenca, els de Sergi Ferré volen recuperar el liderat davant d’un rival que encapçala la classificació amb quatre victòries i un empat.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, a les sis de la tarda, al Joana Ballart, el Sant Adrià. Després de la desfeta de la setmana passada, el conjunt vallenc necessita sumar la tercera victòria de l’any per no despenjar-se de la part capdavantera de la taula classificatòria.

Finalment, en bàsquet femení, a la Copa Catalunya, el CB Valls Lear, visita diumenge, a les sis de la tarda, al Grup Barna amb l’objectiu de sumar el primer triomf de la temporada. En dues jornades disputades, les noies que dirigeix Benet Ibáñez encara no han estat capaces d’estrenar el casiller de victòries.

PUBLICITAT