Un cap de setmana més, els equips de casa nostra han afrontat una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls s’enfonsa a la classificació després d’haver sumat una nova derrota per 4-1 al camp del Martinenc. L’equip blanc-i-vermell acaba la jornada 7 del campionat com a penúltim i encara sense haver aconseguit cap victòria.

Al grup 3 de 3a Catalana, l’Atlètic Valls es va imposar per 2-1 al Vilar davant del Constantí. El conjunt de Sergi Ferré es manté líder de la taula amb 18 punts a quatre del Segur de Calafell, el segon classificat.

En bàsquet, a la Lliga EBA, la jornada 5 ens va deixar la desfeta del CB Valls Nutrion per 88-55 a la pista del Cornellà. El conjunt de la capital de l’Alt Camp ha acabat el cap de setmana en vuitena posició amb tres victòries i dues derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va tornar a perdre. Les jugadores de Benet Ibáñez van caure a casa per 47-76 davant del Lleida. Després d’aquest enfrontament, l’equip vallenc acaba la jornada penúltim amb quatre derrotes en quatre partits.

PUBLICITAT