La sentència del judici del Procés ha vist com l’activitat castellera de les dues colles dels Xiquets de Valls s’ha vist afectada aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

Divendres, coincidint amb l’aturada de país, la Vella i la Joves van anunciar la suspensió dels seus respectius assajos. Tot i això, durant el cap de setmana ambdues formacions han organitzat assajos especials, encara que amb menys afluència de gent, per preparar Santa Úrsula. La Vella en va organitzar un diumenge al migdia i la Joves dissabte a la tarda.

D’altra banda, la Joves també va actuar diumenge al migdia a la festa major d’Alcover. A causa de la pluja, els de la camisa vermella van haver fer els seus castells a l’interior de l’Església Nova. Els del carrer d’en Gassó van descarregar el 2de8, el 3de8, el 4de8 i el pilar de 6. A la mateixa diada, també hi van prendre part els Xiquets de Reus, colla que va completar el 3de8, el 4de8 i el 2de7.

Aquesta setmana, les dues colles vallenques encaren una setmana d’assajos en una Santa Úrsula prevista per diumenge, a un quart d’una del migdia, a la plaça del Blat, condicionada per la situació d’inestabilitat que viu el país.

PUBLICITAT