L’Ajuntament de Valls anul·la la recepció a les Úrsules que s’havia de celebrar avui dilluns al vespre. El consistori suspèn l’acte com a mostra de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra dirigents socials i polítics catalans i també per la situació que viu aquests dies el nostre país. De la mateixa manera, queda suspès l’acte públic del sorteig per gaudir de les diades castelleres des dels balcons de la casa de la vila,  que s’havia de celebrar avui a dos quarts de nou del vespre. El sorteig es farà més endavant.

PUBLICITAT

Dir també que el consistori manté des dels últims dies contactes amb representants d’entitats que participen en l’organització de la Fira per acordar de manera conjunta quin ha de ser el caràcter reivindicatiu que ha de tenir Santa Úrsula, arrel dels darrers esdeveniments a Catalunya.

Pel que fa als actes de dimarts. Segueix en programa el diàleg compartit entre escriptors vallencs, amb Luís Figuerola i Margarida Aritzeta. Serà a dos quarts de vuit del vespre a la sala d’actes del Centre de Lectura de Valls.  I també dimarts, 22 d’octubre es faran públics els guanyadors del setè concurs d’aparadors castellers. Els premis es lliuraran dijous 24, a les 20:30 hores, al local de Comerç de valls.

PUBLICITAT