L’Assemblea Nacional Catalana activa dos nous serveis de suport a les víctimes de la repressió en l’actual context de mobilitzacions. D’una banda, s’ha posat en marxa un servei de recopilació d’imatges per ajudar les defenses judicials de víctimes de la repressió. Aquest servei consisteix en una adreça de correu, testimonivisual@assemblea.cat, en la qual es demana a totes les persones que tinguin “imatges en què es vulnerin drets, com càrregues policials o cops antireglamentaris…” que les facin arribar. D’altra banda, l’ANC ha posat en marxa un servei d’assistència psicològica per a les persones afectades per la repressió. S’hi pot accedit trucant al 933 471 714. Aquests dos nous serveis s’afegeixen al d’assistència jurídica gratuïta per a casos d’emergència que l’Assamblea havia posat en marxa fa uns dies.

PUBLICITAT
PUBLICITAT