Els ajuntaments de diversos municipis del Camp de Tarragona feien dijous al matí un minut de silenci a les seves portes per tal de mostrar la seva solidaritat amb les víctimes dels aiguats del passat 22 d’octubre. Valls, Tarragona, Montblanc, l’Espluga de Francolí, Reus, Cambrils, el Vendrell i Vila-rodona són alguns dels municipis que van aturar l’activitat durant una estona per les víctimes de la llevantada.

PUBLICITAT

Ja es coneixen els vallencs i vallenques que gaudiran de les diades castelleres des del balcó de l’ajuntament. En total, per a cadascuna de les 5 diades a la plaça del Blat, s’han sortejat quatre invitacions dobles.  Fins a 194 vallencs i vallenques es van apuntar al sorteig i ara l’ajuntament es posarà en contacte amb tots els guanyadors. Els primers podran gaudir de la diada castellera de Santa Úrsula aquest diumenge. Els balcons de la casa de la vila també s’obriran a les actuacions de la Nit de Completes, Sant Joan, Firagost i la Diada Nacional.

ERC-Compromís per Valls demanarà que la ciutat posi el nom de Neus Català, Conxita Grangé, o de la resta de republicanes deportades i perseguides pel nazisme i feixisme, a un carrer o espai municipal. Esquerra farà la proposta per mitjà d’una moció que presentarà en la sessió plenària que tindrà lloc dilluns vinent, 28 d’octubre.

El Taller d’Art de la Diputació a Valls mostra les obres de l’alumnat a la ciutadania amb l’exposició ‘Habitacles’, a l’Institut d’Estudis Vallencs. El diputat Jordi Cartanyà va visitar la mostra i va ser l’encarregat d’inaugurar la mostra de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix. Actualment una cinquantena d’alumnes omplen les aules de l’escola taller. La mostra pot visitar-se els dilluns i dimecres, de 16.00 h a 19.00 h.

El Museu de Valls acull l’exposició Realisme(s) a Catalunya, 1917-1936. Del Picasso clàssic al Dalí surrealista. Una mostra que explora la influència europea en el retorn de l’art català al realisme en el període d’entreguerres. L’exposició presenta obres de Picasso, Dalí, Joan Miró, Joaquim Sunyer, Ángeles Santos, Josep de Togores i Feliu Elías, entre molts d’altres. L’exposició ja pot visitar-se fins el proper 19 de gener. Aquest projecte és una iniciativa dels Museus de Sitges, el Museu de Valls i el Museu de la Garrotxa, impulsada a través de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, i està comissariada per la historiadora de l’art i Doctora en Humanitats Mariona Seguranyes.diputat Jordi Cartanyà visita el Taller d’Art i inaugura l’exposició de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix

diputat Jordi Cartanyà visita el Taller d’Art i inaugura l’exposició de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix

El diputat Jordi Cartanyà visita el Taller d’Art i inaugura l’exposició de treballs del darrer curs de ceràmica, pintura i dibuix

PUBLICITAT