Valls celebrarà la primera trobada de joves emprenedors amb la finalitat de potenciar el treball en xarxa. Una jornada impulsada  per l’Oficina Jove de l’Alt Camp, Vallsgenera i Valls Joves, i que es desenvoluparà al Pati de Sant Roc, dimarts 26 de novembre, de 9 del matí a 14 hores. La jornada comptarà amb una sessió de networking i una mostra d’iniciatives d’autoocupació jove i s’inscriu en el projecte #Apujopersiana per promocionar i donar visibilitat a l’emprenedoria juvenil de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

La jornada començarà amb la ponència “Emprenedors com Son Goku, Scoby Doo i Homer Simpson, i els seus 6 errors més habituals”, que anirà a càrrec d’Albert Torroella, autor del llibre “Escola d’Emprenedors, descobreix el potencial que portes dins!”. Torroella parlarà dels diferents perfils de persones emprenedores, de com poden evitar entrebancs i de com aconseguir emprendre amb èxit. Seguidament, es farà un networking reservat a les persones joves emprenedores, amb entrevistes curtes i bidireccionals, i intercanvi de targetes entre totes les persones participants perquè puguin mantenir el contacte i trobar vies de col·laboració. Per tancar la jornada es farà una mostra d’iniciatives d’autoocupació jove, on les persones podran exposar els seus productes i/o serveis i que estarà oberta al conjunt de la població.

Les inscripcions es poden fer fins al 24 de novembre a través de l’Oficina Jove de l’Alt Camp trucant al 977 608 560 o mitjançant el correu electrònic joventut@altcamp.cat.

PUBLICITAT