Valls tornarà a celebrar la final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes 2019. Colles vingudes d’arreu del país es torbaran diumenge 3 de novembre, a la Plaça del Pati. L’edició d’enguany compta amb 10 colles finalistes. Simultàniament tindrà lloc el 48è Concurs de Colles Sardanistes Unió Anelles de la Flama.

PUBLICITAT

En política municipal, la CUP qüestiona que recuperar la font lluminosa de la Font de la Manxa sigui prioritari La formació lamenta «una política d’aparador» i afirma que prioritzaria altres inversions amb els 137.500 euros que s’hi destinaran. Concretament, la candidatura ha plantejat tres alternatives, com la millora de la Residència Alt Camp, l’habitatge social i la recuperació dels torrents. Per últim, i en relació a l’origen dels fons, la CUP lamenta que l’equip de govern hagi insistit de forma reiterada en què aquests provenen del PAM de la Diputació.

La Cambra de Comerç de Valls participava aquest cap de setmana a la 41a Fira d’Andorra la Vella amb una trentena d’empreses. L’estand de la Cambra va ser visitat per milers de persones andorranes i de diverses nacionalitats. La valoració de la presencia de la Cambra de Comerç de Valls a la Fira d’Andorra la Vella es molt positiva i es constata en que cada any hi ha més empreses de Valls i l’Alt Camp que de la ma de la Cambra estan entrant al mercat andorrà.

La sala Kursaal de Valls va acollir dissabte i diumenge passat la vuitena edició de l’Exposició Internacional i Nacional Canina. Hi van participar fins a 700 gossos de 160 races de tot el món, la majoria provinents de França, Catalunya i Espanya. Dissabte a la tarda va tenir lloc una monogràfica de Cane Corso Italià. Destacar també el concurs de disfresses en que es van premiar els millors gossos disfressats amb motiu de Halloween.

Èxit de participació a la 39a Cursa Popular de Santa Úrsula amb més de 900 corredors de totes les edats. Es tracta d’una activitat amb caràcter popular i no competitiu que organitza cada any el Patronat Municipal d’Esports amb un caire festiu i esportiu. Com ja és habitual es va fer un sorteig de material esportiu i també es va premiar el participant més veterà i el més jove.

El Valls per la Llibertat de dissabte vinent es dedica a Joan Tortosa, el jove del Pont d’Armentera empresonat a Mas d’Enric. Serà l’edició número 100 del cicle reivindicatiu de l’Assemblea Valls a la plaça U d’octubre.

PUBLICITAT