L’Ajuntament dels Garidells va acollir dimecres la reunió d’alcaldes dels municipis del Pacte Camp de Valls-Parc Industrial de l’Alt Camp, ens que agrupa les localitats més industrials de la comarca com Alcover, Alió, Bràfim, el Pla de Santa Maria, els Garidells, la Riba, Puigpelat, Rodonyà, Vallmoll, Valls, Vila-rodona i Vilabella. A la trobada, també hi van prendre part, a més d’alcaldes, regidors i tècnics dels diferents consistoris.

PUBLICITAT

A la reunió es van fixar les línies estratègiques a desenvolupar durant els propers mesos que se centraran en ocupació i formació laboral, captació de necessitats del sector industrial i l’actualització del catàleg de sòl i naus industrials. A més, es van presentar els projectes ‘VallsInnova’ i ‘Vallsemprèn’ per al foment del talent i l’emprenedoria que s’estan impulsant des de l’Institut Municipal Vallsgenera.

PUBLICITAT