Un cap de setmana més, els equips de casa nostra han tingut una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls va aconseguir la primera victòria de la temporada per 0-1 al camp del Sant Just. Després d’aquesta jornada, els jugadors blancs-i-vermells agafen aire i se situen en quinzena posició a dos punts de la salvació.

A Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a 2 a casa davant del Calafell. Tot i no guanyar, aquest punt fa que l’equip que entrena Sergi Ferré es mantingui líder de la classificació amb 22 punts amb un avantatge de quatre punts respecte el segon.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion es va imposar per 79-91 a la pista del Barberà del Vallès. Aquest triomf fa que el conjunt de la capital de l’Alt Camp acabi la jornada en cinquena posició amb 5 victòries i 2 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va sumar la primera victòria de la temporada contra el Càmping Bianya Roser A per 73-66. Les jugadores de Benet Ibáñez acaben la jornada en desena posició amb 1 victòria i 5 derrotes.

PUBLICITAT