Aquest diumenge, a la sala Kursaal, ha tingut lloc una nova edició de la final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes. Valls ha tornat a tenir una cita amb la dansa i la tradició catalana. I és que la capital de l’Alt Camp ha celebrat un any més la final del Campionat de Catalunya de Colles Sardanistes i el 48è Concurs de Colles Sardanistes de la Unió Anelles de la Flama de Valls. Un total de trenta colles han estat les protagonistes i han omplert la sala Kursaal de folklore català. La presentació de l’esdeveniment ha anat a càrrec d’Antoni Egea, cap del Foment de la sardana de la UAF.

PUBLICITAT

Petits i grans han format part d’un concurs consolidat que any rere any aplega les millors colles sardanistes del territori. El concurs ha comptat amb categoria d’alevins, infantils, juvenils, grans i veterans i han actuat tant les colles finalistes com diverses colles lliures.

Així doncs, vint-i-set anys després, Valls continua alçant-se com a seu d’un dels esdeveniments més importants que emmarquen el món de la sardana, de la cultura i la tradició popular catalana.

La capital de l’Alt Camp es consolida, gràcies a la Unió Anelles de la Flama, que sempre ha vetllat pel manteniment de la dansa a la ciutat, com un referent en el món de la sardana. Un referent que porta la dansa a tots els nivells i que clou la temporada de la millor manera: amb un dels actes més importants del panorama català de dansa, la final del Campionat de Colles Sardanistes.

PUBLICITAT