La primera Fira de cervesa i salsitxes artesanes de Valls reunirà vuit productors de cervesa del territori, quatre cansaladeries i dos forns del municipi que oferiran els seus productes amb acompanyament musical. L’Úrsula Beer Fest es farà el 8 i 9 de novembre i inclourà un tast comentat de cervesa artesana.

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Valls i la DO Tarragona renoven el seu conveni de col·laboració. Es destinaran 4.000 euros per desenvolupar activitats com la Fira del vi que se celebra al maig. El conveni també dóna suport a diferents activitats de promoció turística de la ciutat, i impulsarà i treballarà per a la divulgació de la nostra gastronomia, enologia i la promoció de la zona.

Parlem també de Vallgenera, l’Institut de Desenvolupament Local, perquè ha organitzat el taller “LinkedIn per empreses”, una sessió que anirà a càrrec de Pedro Rojas el proper dimarts 19 de novembre a partir de les 9.30 hores a l’Hotel Class. Les places son limitades i cal fer la inscripció a través del correu electrònic vallsgenera@valls.cat o trucant al telèfon 977 612 010.

Pel que fa a l’Ajuntament de Valls ha aprovat la memòria valorada per a les obres de reparació de diferents trams de voreres dels carrers del barri de les Cases Verdes per un import de 15.900 euros. D’altra banda, el consistori també ha aprovat una despesa de poc mes de 9.000 euros pel desenvolupament del projecte de Mediació als Barris, que impulsa l’Oficina Tècnica del Pla Local d’Inclusió i Cohesió Social de Valls.

La segona edició de l’EcoFira del Camp de Tarragona arriba dissabte de la mà del Grup de Consum La Bajoca,  format per Valls, Tarragona, Vila-seca i La Canonja. L’EcoFira comptarà amb la presentacions de productes i tastos, vermut amb Rapsoda Musical, dinar i la presentació del Calendari i Receptari creat per la il·lustradora Berta Artigal i la dietista Alba Saura.

I per acabar dir que els Amics de la Música de Valls organitzen aquest diumenge un concert a benefici de l’orgue de Valls.  Els intèrprets seran el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, un dels més prestigiosos cors de l’estat espanyol.  El concert es farà al Teatre Principal, a 2/4 de 6 de la tarda i les entrades es poden comprar a les taquilles del teatre, a l’oficina de turisme i a l’església de Sant Joan.

PUBLICITAT