Home Info Pòdcast - Valls La desfilada Valls Viu la Moda acostarà les darreres tendències tardor-hivern amb...

La desfilada Valls Viu la Moda acostarà les darreres tendències tardor-hivern amb una vessant solidària

El Centre Cultural Municipal acollirà el proper diumenge 17 de novembre una nova edició de la passarel·la de tendències Valls Viu la Moda. Hi haurà vint passis diferents, un centenar de models i l’actuació de Darío Proximity.

PUBLICITAT

La desfilada començarà a les 18h i presentarà diferents les novetats d’aquesta temporada tardor-hivern amb la participació d‘onze establiments de la ciutat. Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, explica les novetats d’aquesta edició.

El Valls Viu la Moda d’enguany també recollirà fons per l’entitat Fan del Lluís que treballa per a la investigació de la laminopatia congènita.

PUBLICITAT