Aquest diumenge, 10 de novembre les urnes s’obriran una vegada mes per tal de triar els i les representants a les Corts Generals, el Congrés dels Diputats i el Senat. Un total de 574.761 ciutadans de la demarcació de Tarragona estan cridats a les urnes. Els electors podran fer-ho en els 371 col·legis electorals i les 1.011 meses distribuïdes en els 184 municipis del territori.

PUBLICITAT

Pel que fa a la comarca de l’Alt Camp, fins a 32.966 persones tenen dret a votar aquest diumenge i escollir quina formació tindrà el govern de l’Estat espanyol. Les 32 meses electorals de Valls es reparteixen en 11 col·legis, la majoria d’ells no han variat respecte anteriors comicis.

Dir també que fins a 10.593 tarragonins han demanat el vot per correu per a les eleccions general del diumenge, segons dades de la delegació del govern espanyol a Catalunya. En el total de Catalunya, han estat 100.671 catalans els que han sol·licitat aquest vot per correu. D’altra banda, 37.571 persones han demanat el vot des de l’estranger.

PUBLICITAT