L’Institut Municipal de Desenvolupament Local ha convocat la primera edició dels Premis Vallsemprèn, un projecte impulsat pel departament d’Empresa de l’organisme municipal amb l’objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els joves. El concurs s’ha obert a tots els joves estudiants majors de 16 anys de cicles formatius de grau mitjà o superior dels instituts de l’Alt Camp, tan per estudiants matriculats el curs passat com enguany. Ens ho comenta l’Àgata Prats, gerent de vallsgenera.

PUBLICITAT

La finalitat de Vallsemprèn és fomentar l’esperit emprenedor i innovador dels joves i també contribuir a generar talent en idees que solucionin reptes i problemàtiques. A més, es vol incentivar la tria com a itineraris educatius de referència d’estudis de cicles formatius, ja siguin estudis mitjans o superiors vinculats a diferents sectors industrials. A més, els Premis també fomentaran el treball en equip ja que caldrà projectar el pla d’empresa en grups d’entre 3 i 4 persones.

Les sol·licituds amb el projecte es poden presentar a Vallsgenera fins el 20 de novembre. El jurat dels Premis valorarà de cadascun dels projectes tan la presentació com la idea de negoci i la seva viabilitat. L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el 4 de desembre al Centre Cultural, en el marc de Futurjove, un showroom de nova creació que estarà dedicat a les professions pioneres a l’Alt Camp, amb la participació de joves emprenedors d’èxit de la comarca que explicaran les seves experiències professionals.

PUBLICITAT