Aquest diumenge 10 de novembre es farà la presentació dels diferents equips de l’Escola-Acadèmia de Bàsquet del CB Valls que competiran durant la temporada 2019-2020. La presentació és durà a terme al pavelló Joana Ballart i començarà a les 10 hores. La durada de l’acte està prevista que sigui d’uns 45 minuts, aproximadament.

PUBLICITAT

Enguany, més de 200 joves jugadors i jugadores formen part del projecte formatiu de l’Escola-Acadèmia del CB Valls. Parlem de 21 equips dirigits per un staff de 40 formadors/es i entrenadors/es.  És un projecte és possible gràcies a la col·laboració dels centres escolars de Valls i l’Alt Camp vinculats al CB Valls i a les seves AMPA, així com dels patrocinadors que aposten per la formació en els valors de l’esport donant suport a l’Acadèmia.

En acabar la presentació dels diferents equips, es disputarà el partit de categoria júnior que enfrontarà el CB Valls Marimon i Barrabeig contra el Torredembarra BC.

PUBLICITAT