El Centre Cívic de Valls impulsa un nou projecte per les festes de Nadal que porta per nom La Fàbrica de les Il·lusions. Se celebrarà a la sala de la Cooperativa Agrícola els dies 2, 3 i 4 de gener. Es tracta d’un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s’endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d’Orient. Descobriran com es preparen les joguines que s’han de repartir, com es recullen les cartes a l’Oficina Central de correus i com s’ordena tota la informació per transformar les il·lusions en regals. Amb aquesta nova proposta, els infants també podran lliurar les seves cartes a la comitiva de ses majestats, durant els dies previs al dia de Reis. Ens ho explica la regidora d’ACCIÓ Cívica i Joventut, Laia Castells.

PUBLICITAT

Les persones que vulguin visitar la Fàbrica hauran de fer la inscripció al Centre Cívic, del 2 al 20 de desembre. El projecte compta amb la col·laboració de la Societat Agrícola de Valls, Bonifàs, Lluïsa Vives Joguets, Gasco Joguines, el Grup del Teatre Principal, l’Associació per la Cavalcada de Reis de Valls i el Consorci per la Normalització Lingüística.

PUBLICITAT