Valls celebrarà dissabte la primera edició de la fira Altres Lletres, la Fira de la literatura i el pensament crític. Els impulsors de la iniciativa són el Casal Popular La Turba i Llumull Accions Audiovisuals. La fira comptarà amb un total de 24 editorials que es repartiran per la plaça de la Zeta, de les deu del matí i fins les set de la tarda. A més, a la vegada també es durà a terme la 2a Ecofira del Camp de Tarragona, amb diversos productors de proximitat.

PUBLICITAT

Jornada formativa sobre Narcís Oller aquest dissabte. La presentació d’Espais escrits anirà a càrrec de Jordi Ginebra, president de la Societat Narcís Oller. Al llarg del matí també hi haurà un espectacles poètic, per descobrir el Mapa Literari Català, i una ruta literària sobre Narcís Oller.  L’acte serà aquest dissabte de nou del mati a dues del migdia a la sala d’actes de l’IEV.

Arriba l’Úrsula Beer Fest, la primera fira de cervesa i salsitxes artesanes de Valls. La fira reunirà aquest divendres i dissabte vuit productors de cervesa del territori, quatre cansaladeries i dos forns de Valls que oferiran els seus productes amb acompanyament musical

La temporada dels Teatres de Valls segueix en marxa. Aquest dissabte serà el torn de l’espectacle teatral Vaselina, dirigida per Sergi Belbel. Es podrà veure al Centre Cultural a les nou de la nit. L’obra es una coproducció dels Teatres de Valls i la sala trono de tarragona. Les localitats es poden adquirir a través de la plataforma web eventbrite i a les taquilles del Teatre Principal.

I en esports, El Club Bàsquet Valls presentarà aquest diumenge els equips de l’Escola i l’Acadèmia que competiran aquesta nova temporada. L’acte de presentació serà al pavelló Joana Ballart i començarà a les 10 del matí. Enguany, el club compta amb més de 200 joves jugadors i jugadores que formen part d’un projecte formatiu que compta amb una quarantena de formadors i entrenadors.

L’Escola d’Atletisme de l’AAEET ajorna la mitja marató de Relleus degut a les poques persones que s’han inscrit a la prova. La cita, que s’havia de celebrar aquest diumenge, queda ajornada fins el 2020, a l’espera de veure si se li troba encaix dins dels actes de les Decennals o es trasllada entre els mesos de primavera-estiu

PUBLICITAT