Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls rep diumenge, al Vilar, a dos quarts de cinc de la tarda, el Gavà, el tercer classificat. El conjunt que entrena Joan Antoni Pallarès vol sumar el segon triomf consecutiu i mirar de fugir de la zona de descens.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita també diumenge, a les cinc de la tarda, el camp del Racing Bonavista, equip de la zona baixa de la classificació. Els homes de Sergi Ferré, líders de la categoria amb un avantatge de quatre punts respecte el segon, volen mantenir la fam guanyadora i consolidar-se al capdamunt de la classificació.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion rep dissabte, al Joana Ballart, a partir de les sis de la tarda, al Castelldefels, vuitè classificat. El conjunt vallenc necessita sumar una victòria davant de la seva afició per mantenir-se en les posicions capdavanteres de la taula classificatòria.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visitarà dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, la pista del Basket Almeda, tercer classificat. Després d’estrenar el casiller de victòries la setmana passada, les jugadores de Benet Ibáñez es prenen amb seriositat aquest partit i amb l’objectiu de seguir amb la ratxa guanyadora.

PUBLICITAT