L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré i el regidor d’Actuacions Públiques, Martí Barberà, s’han reunit aquest dijous amb els responsables de McDonald’s que obrirà el primer restaurant a Valls, situat a tocar del barri de Santa Úrsula i donarà feina a 25 persones. L’establiment obrirà portes el pròxim 5 de desembre.

PUBLICITAT

La regidora d’Afers Socials, Teresa Rull, i el president de Creu Roja Valls, Joan Miquel Sancho, han signat el conveni que regula la concessió de la subvenció municipal per un import de 8.000 euros.

S’aprova el preu just d’expropiació dels immobles situats als números 34 i 38 del carrer de Santa Marina. Des de la regidoria d’Habitatge es continua amb l’adquisició de finques en aquest àmbit del centre històric per crear habitatge dotacional pels joves.

A les portes de les acaballes de la temporada, el següent punt d’atenció castellera se situarà en la Nit de Castells, que celebrarà la seva catorzena edició el pròxim 14 de desembre al Centre Cultural Municipal.

PUBLICITAT