Els equips esportius de casa nostra afronten un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls visita diumenge, a les dotze del migdia, al Sant Ildefons, el cuer de la categoria. El conjunt vallenc, que ocupa plaça de play off de descens, vol aprofitar l’impuls de les últimes jornades per escalar posicions.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls rep dissabte, a partir d’un quart de set de la tarda, al Morell, el vuitè classificat. L’equip que entrena Sergi Ferré és líder destacat de la lliga amb 25 i un avantatge del Segur Calafell, el segon classificat.

A la lliga EBA de bàsquet, arriba el derbi provincial en entre el CB Valls Nutrion i el CBT. El partit es jugarà dissabte, a les set de la tarda, al pavelló del Serrallo, amb un Valls que ocupa la sisena posició de la taula amb 5 victòries i 3 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya femenina, el CB Valls Lear jugarà dissabte, a les sis de la tarda, al Joana Ballart, contra el Premià. Les jugadores de Benet Ibáñez ocupen l’antepenúltima posició de la taula amb 1 victòria i 6 derrotes.

PUBLICITAT