Els equips esportius de casa nostra han viscut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de 1a Catalana, nou triomf de la UE Valls per 0-1 al camp del Sant Ildefons. El conjunt vallenc acaba jornada sortint de les places de descens i se situa desè a la classificació amb 13 punts.

Al grup 3 de 3a Catalana, derrota per 0-1 de l’Atlètic Valls a casa contra el Morell. Tot i l’ensopegada, els homes de Sergi Ferré segueixen líders de la categoria, encara que l’Altafulla, el segon classificat, només es troba un punt del liderat.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion va perdre 67-58 contra el CBT. La derrota en el derbi provincial fa que els vallencs acabin la jornada vuitens amb 5 victòries i 4 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear es va imposar a casa per 61-50 contra el Premià. Les jugadores vallenques acaben la jornada en penúltima posició de la lliga amb 2 victòries i 6 derrotes.

PUBLICITAT