L’Ajuntament de Valls, la Fundació Banc Aliments, Càritas Arxisprestral de l’Alt Camp, l’Assemblea Local de Creu Roja de Valls, el menjador social “La Teulada” i l’associació Egueiro impulsen, per novè any consecutiu, la campanya solidària de recollida d’aliments que coincideix amb el Gran Recapte d’aquest cap de setmana, en concret, els dies 22, 23 i 24 de novembre.

PUBLICITAT

En totes les edicions anteriors el nombre d’aliments ha crescut fins a superar, l’any passat, els 21.000 quilos, amb un paper molt important dels gairebé 180 voluntaris que hi prenen part. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà, destaca un any més la importància de la participació de la ciutadania en una campanya que té com a objectiu recollir aliments que, posteriorment, es distribuiran a les persones i les famílies de Valls.

La recollida solidària es realitzarà en els supermercats els divendres 22 de novembre de 5 de la tarda a 9 del vespre, el dissabte 23 de novembre, de manera ininterrompuda, de 9 del matí a 9 del vespre i també el diumenge 24 de novembre de 9 del matí a 1 del migdia. Concretament, els supermercats que participen al Gran Recapte d’enguany són Aldi, Bon Àrea, Casa Ametller, Bon Preu, Dia (carrer del Teatre i Fornàs, Lidl, Mercadona i Spar.

A la vegada, JCA Cinemes s’afegeix un cop més a la campanya, en concret el divendres 22 de novembre a tres quarts de vuit del vespre amb una sessió especial de la pel·lícula Frozen 2. Els espectadors que hi assisteixin aportant 5 quilos d’aliments tindran l’entrada gratuïta.

PUBLICITAT