Subvencions vàries de l’Ajuntament de Valls a entitats i associacions de la ciutat, per un import total d’11.500 euros. En concret, s’ha concedit subvenció a l’Associació Porta Oberta, a la Fundació Ginac, a Associació per la Fibromiàlgia a l’Associació Senegalesos i a l’Associació Gambiana Camben-Faco i també a la Comunitat Islàmica i a l’Associació Gitana de la ciutat. D’altra banda, la Junta de Govern ha aprovat atorgar una subvenció de 7.000 euros a l’Agrupació de Confraries i Germandats, per l’organització dels actes de la Setmana Santa de Valls. A més, també es concedirà a l’Associació de Restauradors de Valls una subvenció de gairebé 3.000 euros per les diferents activitats de promoció gastronòmica de la ciutat que l’entitat organitza al llarg de l’any. I finalment una última subvenció, de 8.000 euros, per Creu Roja Valls-Alt Camp que servirà per col·laborar en la compra i distribució d’aliments per al fons d’ajuda europea per a les persones en situació de vulnerabilitat. El conveni signat per ambdues parts també inclou el projecte “Cap infant sense ulleres” que el consistori, Creu Roja, Òptica Salas i Multiòptiques Teixidó impulsen, amb l’objectiu de facilitar la compra d’ulleres a nns i nenes de famílies amb dificultats socioeconòmiques.

PUBLICITAT
PUBLICITAT