La campanya «Recupera 1 metre quadrat del centre històric», impulsada per la cooperativa d’habitatges La Titaranya s’ha presentat aquest diumenge a Valls. Es va comptar amb un vermut musical i una visita guiada per l’edifici de Ca l’Alemany, on s’ubicaran aquests espais.

PUBLICITAT

Aquesta campanya pretén cofinançar amb la població 1.000m2 destinats a locals socials i espai comunitari al barri antic. Les dues fases de promoció de La Titaranya sumaran un total de 3.400m2. En la primera fase de construcció es treballa per rehabilitar 1.000m2 d’us comunitari per al poble, concretament 500m2 de locals socials, amb sales de reunions i d’actes d’ús per a entitats i veïns; i 500m2 d’una nova plaça i passatge que s’obrirà entre els carrers Carnisseria i Metges, de lliure pas. A banda, en aquesta primera fase es construiran 2.200m2 d’habitatges per als seus socis.

La Titaranya pretén dinamitzar el centre històric omplint-lo de vida i és per això que demana ajuda per finançar aquests 1.000m2 comunitaris, a partir de 50 euros el metre quadrat. Les aportacions es poden fer en línia, des del web de la Titaranya o bé presencialment a l’oficina de l’Economat, al carrer de l’Abat Llort. El nom de totes les persones donants serà visible a l’espai rehabilitat, simbolitzant l’esperit comunitari d’un poble.

PUBLICITAT