La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Covides van començar la seva relació el 2014, quan la cooperativa vinícola va començar a comercialitzar els vins DO Penedès i caves de gamma mèdium identificats amb la marca “Casteller”. El producte va sortir al mercat amb el segell de la marca “Castells – colles castelleres de Catalunya”, evidenciant el nexe i compromís de Covides amb els valors del fet casteller.

PUBLICITAT

Des d’aleshores els vins i caves “Casteller” han donat la volta al món, comercialitzant-se a Europa, Amèrica i Àsia i portant la imatge i els valors del fet casteller més enllà de les nostres fronteres.

Després de cinc anys en una relació vinculada a la marca “Castells – Colles Castelleres de Catalunya”, la cooperativa Covides passa enguany a ser col·laborador de la CCCC, reforçant la relació i l’aportació econòmica que permetrà a la federació seguir impulsant activitats i vetllant pels interessos comuns de les colles castelleres. Roger Gispert, president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, explica els detalls de l’acord.

A partir d’ara, doncs, Covides es converteix en un nou patrocinador de la Coordinadora.

PUBLICITAT