Valls executarà el 2020 el projecte del nou enllumenat al Polígon Industrial. La il·luminació es modernitzarà amb la instal·lació de 307 fanals de tecnologia LED, entre els quals hi haurà una vuitantena de nous punts de llum. Està previst que el projecte es desenvolupi en diverses fases que en total suposaran una inversió d’1,5 milions d’euros. 

PUBLICITAT

De cara al 2020 s’executarà una primera etapa, pressupostada en 604.000 euros, que comportarà actuar en sis dels carrers principals del Polígon. En concret, es modernitzarà l’enllumenat als carrers Artesans, Licoristes, Curtidors i Basters i també a bona part de la ramba de Palau de Reig de Dalt, així com un sector del carrer Blanquers. Ens ho explica l’alcaldessa Dolors Farré.

El nou sistema de telegestió per control remot també permetrà obtenir dades en temps real del consum elèctric, automatitzar les hores d’encesa i graduar la potència de l’enllumenat. El consistori ha demanat per aquesta primera fase finançament al Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat.

D’altra banda, el dia 9 de desembre, s’iniciarà una nova fase d’asfaltatge del carrer Licoristes, un sector de Curtidors i Boters, amb una inversió de 99.000 euros. Les obres comportaran l’asfaltatge total d’aquesta via i permetran completar l’actuació que es va iniciar, el passat febrer, amb l’asfaltatge d’un primer tram del carrer Licoristes, llavors amb una inversió de 87.000 euros.

PUBLICITAT