Valls obre aquest dissabte 23 de novembre de manera oficial la temporada de calçotades.

PUBLICITAT

La ciutat d’origen de l’autèntica calçotada ho farà com ja és tradicional amb la Jornada Gastronòmica del Calçot-Memorial Àngel Solé, una jornada festiva que reunirà als principals restauradors de Valls i la comarca de l’Alt Camp, xefs, cellers i agricultors. Óscar Peris, regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, destaca la consolidació i projecció que ha tingut la jornada més enllà de la calçotada tradicional que ofereixen els restaurants de la ciutat.

Durant el matí, al Pati hi haurà diversos showcookings amb els xefs Fran López, David Andrés, Victor Quintilla i Albert Roig. A més, el pastisser Christian Escribà serà proclamat Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls i serà l’encarregat d’arrencar el primer calçot de la temporada.

PUBLICITAT