Nou cap de setmana de competició pels equips esportius de casa nostra.

PUBLICITAT

En futbol, al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls es va imposar per 1-0 al Vilar contra el Tàrrega. Els jugadors blancs-i-vermells sumen la quarta victòria consecutiva de la temporada i se situen en novena posició amb 16 punts.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls, que estrenava nou entrenador, es va imposar per 1-3 al camp de Torredembarra. Després d’aquest partit, els vallencs segueixen líders amb 28 punts amb un avantatge d’un punt respecte el segon classificat.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion es va retrobar amb la victòria. Els homes d’Oriol Pozo van guanyar al Joana Ballart per 88-76 a casa davant del Palma. Aquest triomf fa que el conjunt de la capital de l’Alt Camp se situï en sisena posició  amb 6 victòries i 4 derrotes.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear va caure per 60-49 a la pista de l’Hospitalet. Les jugadores de Benet Ibáñez acaben la jornada en penúltima posició amb 2 victòries i 7 derrotes.

PUBLICITAT