La sessió plenària de novembre de l’Ajuntament de Valls va tenir com a punt més destacat els precs i preguntes dels grups de l’oposició.

PUBLICITAT

Des de la CUP, la regidora Anna Merino va fer referència a la relació del consistori amb el Mc Donald’s, que obrirà el pròxim 5 de desembre, i va demanar que es posi més valor i es visibilitzin més iniciatives que garanteixin condicions laborals dignes, i amb valor social. Els anticapitalistes també van lamentar que l’Ajuntament no hagi preparat més actes amb motiu del 25N, dia contra la violència masclista.

El grup municipal de Ciutadans, la seva portaveu, Cristina Laiz, va criticar la manca de personal que té la policia local i també que existeix un problema d’inseguretat en zones perifèriques, com per exemple, Mas Clariana.

Finalment, el PSC també va rebre respostes per part del govern sobre  l’horari del cementiri per Tots Sants, el desenvolupament del projecte Festa accessible per a tothom o quan s’obrirà el Museu Casteller.

PUBLICITAT