Aquest dimarts s’han presentat les  festes de Nadal a la ciutat que començaran aquest divendres, a les sis de la tarda, a la plaça del Blat, amb l’encesa de l’enllumenat i es perllongaran fins el 6 de gener, festivitat de Reis. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, que ha estat acompanyada del regidor de Cultura, Marc Ayala, la regidora de Joventut i Acció Cívica, Laia Castells; i les diferents entitats col·laboradores, ha donat a conèixer les novetats que s’incorporen al programa d’enguany.

PUBLICITAT

Els elements tradicionals, com per exemple, l’arbre de Nadal s’instal·larà a la plaça Pilar Prim, mentre que els pessebres monumental i municipal s’ubicaran a les plantes baixes de l’Ajuntament i de la Biblioteca Carles Cardó respectivament.

Les representacions dels Pastorets a càrrec del GTP, el Mercat de Nadal, l’exposició del Grup de Nadal d’Artistes o la Cavalcada de Reis són altres propostes d’una programació atapeïda i adreçada a totes les edats.

PUBLICITAT